Nejnovější recenze ze sekce Obojky a postroje pro kočky
- ..................
Za málo peněz málo muziky.
- bezpečnostní spona
- reflexní
- s rolničkou- víte kde kočka je a znemožňuje jí to lovit ptáky
Dobrý užitečný výrobek, hezký vypadá
dostatečně pevný a široký
- Hezký a funkční
- Dvě spony,
- reflexní pásek - vidíme je i v noci
- rozepinani je poměrně lehke= bezpečné pro venkovní kočky
- Není vhodné pro menší kočky, je příliš volné, do 3 kg a koťata vůbec.
- Líbí se mi vyřešení uvedení adresy
- Nelíbí se mi rolnička, není pro kočky na obojku vhodná, kočky mají citlivý sluch a cinkot rolničky jim působí bolest
Přesná velikost a možnost peodloužení.
Používám na kočky, zpracování výborné, pevné kvalitní kšíry s rychlouzávěry. Máme už letité zkušenosti, výdrž je opravdu výborná.
- nastavení velikost - jde to ztěžka
Pěkný reflexní obojek pro kočky. Má gumičku a i při zatáhnutí se volný konec lehce dostane přes přesku, takže pokud by se kočena někde zasekla, tak snadno přetáhne přes hlavu :)
- spokojenost
Je to klasický postroj pro kotě, zatím se učí.
- Snadno se nanda, kocka neprotestuje
- Mekky, nikde se nezarezava
- Prizpusobi se velikosti kocky
Nas kocour ma 3,5kg, rekla bych, ze je to hranicni velikost, mensim kockam bych doporucila mensi.
- Perfektne sedi
- velmi dobře drží, kočka ho přijala bez problémů...spokojenost
Rolnička je podle mne zbytečná, sundali jsme. Jinak ok, kočce sedí, vypadá pěkně. Zvážila bych méně masivní přezku, ale nemám s těmito obojky zkušenost a kočce to zjevně nevadí (obojek má pro snazší identifikaci ve vsi)
- Antireflexní prvky
- Jednoduchý design
- Kvalitní provedení
Super. Zapoměla jsem na barvu a paní mi volala jakou barvu. Takže velmi dobrý přístup k zákazníkům.
opravdu pro větší kočky - i když jej stáhnete maximálně co jde, pořád je dost dlouhý. Díl se dvěma sponami nelze vyjmout. Mě to nevadí - kocouři mají oba necelých 5 kg a dávám jim antiparazitní obojek a tento reflexní až na něj ( spojuji je gumičkami), proto velikost vyhovuje. Materiál obojků je super. Rolničku jsem z obou samozřejmně okamžitě sundala - šlo to lehce.
Nešla nasadit rukojeť.
Zobrazuji 161 - 180 ze 315 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...16 Další »