Nejnovější recenze ze sekce Obojky a postroje pro kočky
spona nedrží
Kočce se moc libí rolnička, jen jak na ni packou pořád plácá už je obojek na povrchu roztřepaný
- Kvalitní materiál
- Hezké detaily
- Super cena
- Těžko se rozepíná
I když se píše snadné zapínání, rozepínání je o to složitější. Drží opravdu dobře, což asi není na škodu, ale kočka je nervózní, že to z ní nemůžu sundat. Možná se ale časem opotřeb, povolí a půjde to snáz. Celkově hodnotím ale velmi kladně.
Kvalitní výrobek, oceňuji reflexní prvky vetkané po celé délce. Mojí kočičce moc sluší.
- kocour ho přijmul v pohodě
- kocour
- za tři dny ho stratil
doporučuju
- Obojek je levný
- Možnost výběru barvy
- Možnost vepsání adresy na odepínací pásku
- Reflexní a krásně ve tmě svítí
- Snadno se odepne
- Třepí se
- Rolnička jde sundat jedině odštípnutím kleštěmi
Koupila jsem čtyři obojky, jeden nedržel vůbec, kočka se ho zbavila tlapkou velmi rychle. Zkroutil se a roztřepil. Druhý obojek už držel lépe.
Rozhodně nedoporučuji kočkám, které si na něj musí teprve zvykat a nechtějí ho. Je lepší koupit nejdříve bez bezpečnostní pojistky na nošení doma a po zvyknutí nasadit obojek bezpečnostní.
Druhý kocour obojek přijal bez sebemenších problémů.
- Délka
Nevšimla jsem si, že se jedná o mix barev v domnění, že si kupují barvu černou jako na obrázku. K mé smůle přišla barva fialová... což je barva,kterou úplně nesnáším... ale nedá se nic dělat...
- Snadné zapínání
- Je moc pružný, jako guma na krku
- Je nebezpečný
Obojek hrozně pruží, je to jak kdyby kočka měla na krku gumu.
Navíc jak je obojek zdvojený- kvůli nastavení velikosti, nedrží to u sebe a dělá to takové oko. Kdyby se kočka někde zahákla stáhne se to jak stahovací obojek. A ještě jak to pruží tak se to moc stáhne než povolí bezpečnostní spona. Krček kočky nemá šanci. Nenechala bych ho kočce ani doma. Je nebezpečný, hned jsem ho vyhodila!
- rolničku sundat, jinak je supr - pokud chcete ochránit venkovní kočičku před případným projíždějícím autem, tak má skvělý reflexní pruh. Jemná pojistka funguje, už dvakrát obojek díky tomu ztratila, ale pokaždé nám ho kolemjdoucí vrátili do schránky :-)
Trixie Reflexní obojek pro kočky dvojité zabezpečení
Přidáno: 6. února 2021
(naposledy upraveno 15. února 2021)
Zakoupeno v Svetkocicek.cz
- reflexní proužek celkem brzy opadá, cca do měsíce
- Krásné obojky,dobrá cena
- Reflexní
- Nedá se použít s vodítkem, rozepíná se
Ok.
Pěkný obojek za dobrou cenu .
- kvalita dostačující
- Slušivý obojek.
- Kocour dostal za krk kapičku, tak jsme chtěli použít obojek, který není antiparazitní, ale dává vědět, že zvíře není toulavé.
- Obojek je moc hezký, jednoduché použití.
- Cena obojku je velmi dobrá.
- Zapínání není pevné, kotě obojek bez problému odepne. Možná je to problém jen u tohoto kusu.
Zobrazuji 81 - 100 ze 315 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...16 Další »