Nejnovější recenze ze sekce Obojky a postroje pro kočky
splňuje perfektně svou funkci, kočičku neobtěžuje
je to guma...
- pěkný design a odolný materiál proti rozkousání
- na koťátka stále moc velký, musela jsem rozstřihnout a upravit
pro větší kočky ideální
Trixie Postroj s vodítkem pro kočku jednobarevný 22 - 42 cm 10 mm 1.25 m
Anonym
Přidáno: 5. září 2015
- Nevhodné zapínání
- Nekvalitní materiál
Obtížné zapínání - lepší volbou jsou karabiny.
Postroj vydržel pouze jedno venčení, poté celý povrch "zcuckatěl" a začal chytat vše, co nám přišlo do cesty (kočka se zachytávala o chodník, strom.. zkrátka vše). Nedoporučuji.
- Lehké
- Žádné nepohodlné plastové nebo kovové komponenty
- Materiál se snadno poškodí drápy
- Vytahuje se, kocour se nám druhý den z postroje vysvlékl
Průměrný výrobek
c
- odrazková látka obojku chrání kočku za šera, zvíře je vidět z velké dálky zejména ve světle např. reflektorů auta
- pokud se na obojku nechá i rolnička, kočky nechytí žádného ptáka, ale lovu hrabošů to nebrání
- pro toho, kdo rolničku kočce "odpustí": rolnička jde snadno sundat (a případně zase vrátit na kroužek)
- pojistná spona chrání kočku před uškrcením, pokud by se zachytila např. na stromě - tuto značku obojků používám pro 3 kočky už asi 4 roky a sem tam nějaký obojek skutečně ztratí
- dovnitř obojku se dá lihovým fixem vepsat adresu a telefon majitele (rovnou na textil obojku) - drží to a je to dobře vidět
- obojek je velmi odolný, spona snese mnoho rozepnutí a zapnutí (dáváme kočkám obojky jen když jdou ven, tj. zapínáme a rozepínáme to denně)
- jediná malá nevýhoda - obojek je trošku těžší, běžné kočce to nevadí, ale pro mimořádně drobná zvířata nebo pro koťata by to chtělo něco lehčího
Vynikající obojek. Máme zkušenost i s jinými značkami, ale tento druh u nás naprosto vede - snadné zapínání a rozepínání, bezpečnostní spona je účinná a přitom se pohodlně zapíná, odrazkový materiál v šeru přímo září a zvíře je díky tomu skvěle vidět z velké dálky - to mu může v noci na silnici zachránit život. Cena je rozumná, zpracování výrobku je kvalitní a kočky si na něj snadno zvyknou (velice doporučuji nejprve je přivykat na obojek bez rolničky; pokud dané zvíře neloví ptáky, ani mu rolničku není potřeba dávat)
- Nevím, zatím jsem je zatím nevyzkoušela
- Ale vzhled odpovídá obrázku
- Popruhy jsou měkké a nebudou králíkovi vadit
jsou boží
Trixie postroj vestička pro kočky XCat 24 - 42 cm 1.2 m
Přidáno: 5. června 2015
(naposledy upraveno 5. června 2015)
Zakoupeno v Profizoo.cz
- Měkký, pohodlný.
- Pro naší kočičku moc velký.
asi kvalitní, ale pro nás ne zcela vhodný.
- Pojistka
dobrý
Reakce obchodu shop4dog.cz
Dobrý den, děkujeme za nákup na www.Shop4Dog.cz
A jako poděkování přijměte prosím slevu na 3% na Váš další nákup. Stačí zadat kód "5*HEUREKA"
- slusivy, dava se lepe nez postrojek, kocourkovi nevadi
slusivy, dava se lepe nez postrojek, kocourkovi nevadi
- perfektní provedení
- reflexní
- dobré zapínání
- krásný zvuk rolničky
super, maximálně spokojená... já i kočka .)
spokojenost
- kočička umřela
- je mi malý
- nejsem od policie
- žížala má rakovinu
- morče má hlad ale nemám granule
- infekce mi zavřela na záchodě psa
Na první pohled infantilní otázka a bude jen málo z nás, kdo si myslí, že nezná odpověď. Do moře přece tekou řeky a splachují erozí horniny. Z moří a oceánů se ale odpařuje pouze voda sladká, takže neustále dochází ke koncentraci solí. Později pak začal převládat názor, že kovové součásti pocházejí převážně z pevnin, zatímco nekovové zbytky kyselin přináší převážně vulkanismus.
Je tohle tvrzení pravda? Není!!!
Původ solí v mořské vodě dodnes není zcela objasněn, protože horniny pevnin mají zcela jiné složení, než rozpuštěné soli, které jsou řekami do moří a oceánů unášeny! Takový chlorid sodný NaCl, kterou mořská voda povětšinou obsahuje, nenajdete v půdě ani u vás na chalupě a i na pevninách málokde,
Koncentrace solí (tzv. salinita) je přitom různá. Vybírám: Rudé moře obsahuje v 1l vody 42g soli a nerostných látek, Středozemní moře 38g/l, Černé moře 19g/l, Baltické moře pouze 4g/l. Mořem s nejčerstvější (tedy nejméně slanou) vodou je Baltské moře, naopak nejslanější vodu má moře Rudé, kam řekami přitéká jen malé množství sladké vody a horký vzduch zvyšuje výpar. Příkladem ad absurdum je samozřejmě notoricky známé jezero Mrtvé moře s přítokem jen řeky Jordán a se slaností kolem třiceti procent tedy 300g/l. Tak tady se neutopíš.
Jak to tedy je?
Nikdo neví. Vědecké kruhy svůj názor mění. Nyní například tvrdí, že podmořské tzv. "černé komíny" chrlí na dno oceánů rudní roztoky s velkým obsahem kovů. Je zřejmé, že slanost mořské vody vzniká spolupůsobením mnoha příčin a záleží na tom, kde která z nich právě převládá.
Já mám jasno!
Na dně je mlýnek. Nevím sice v kterých místech, jestli na dně Mariánského příkopu, na vrcholcích Atlantského hřbetu, nebo úplně někde jinde. Mlýnek, co kdysi jednomu z bratrů v jedné noci ukradl kupec, běžel s mlýnkem na svoji loď a poručil : „Mel sůl!“ Celá pohádka zde:
Mlýnek začal mlít. Naplnil celý trup lodi, zasypal celou palubu. Ze začátku si kupec radostí zpíval, potom zmlkl a nakonec začal plakat. Viděl, že koráb se pod takovou tíhou každou chvíli potopí. Mlýnek ale mlel a mlel. Jak ho zastavit kupec nevěděl. Koráb se ponořil až po boky a hroužil se do vody hloub a hloub. Vlny ho zavalily a on se potopil až na dno.A mlýnek mlel sůl dál i na dně a točí se tam dodnes.
Proto je voda v moři slaná.
Cože? Že to není pravda a že je to jen pohádka? Inu snad, ale máte nějaké lepší vysvětlení?
přítel ho bude mít na dva prsty. nebyly uvedeny llepší rozměry pro představu
- esteticky na výši, kvalitní materiál
- zvoneček moje zvířata nemusí
kvalitní materiál
esteticky provedený
- Pevný snadné zapínání
- přišel nám pro černé kotě taky černý :-(
obojek byl v pořádku se snadným zapínáním i rolnička drží,
Trixie Postroj s vodítkem pro kočku 22 - 42 cm 1.2
Přidáno: 30. srpna 2014
(naposledy upraveno 30. srpna 2014)
Zakoupeno v SpokojenyPes.cz
- cena, funkčnost
- přezky
Rychlospony by byly lepší ne přezky, špatně se s nimi manupuluje, jinak za ty prachy dobrý.
- ne příliš dobře řešené rozepínání na principu tahu
obojky jsou vzhledově hezké, účel splní, jen to rozepínání je nešikovné
Zobrazuji 241 - 260 ze 315 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...16 Další »